28 Temmuz 2015 Salı

Antalya Lara Rent A Car

Antalya Lara Rent a Car; Lara Antalya şehrinin güneydoğusunda Türkiye’nin en uzu kumsalı ve hızla gelişen bir turizm bölgesidir. Lara kumsalı adı Hititler çağdaş halkı olan luvilerin dilinde ‘’KUM’’ anlamına gelmektedir. Yeni tesis ve alt yapı imarları bölgede halen devam etmektedir. Bizde bu güzide ve şirin semtte Antalya lara rent a car olarak oto kiralama hizmeti vermekteyiz. Kundu sahili çam ormanları önünde yer alan muhteşem kumsalları ile Antalya Lara sahiline bitişiktir.

  Lara şuanda antalyanın hızla gelişen ve kültürel olarakta etkinliklerin yoğun olduğu bir yerleşim merkezidir. Lara mimari olarakta çağdaş bir şekilde yapılaşmakta olup, Antalya'da yaşayan veya Antalya'da yaşamayı düşünen insanların ilk tercih ettiği yerler arasındadır. 

    Lara turizm merkezinin avantajlarından bir taneside Antalya şehir merkezine ve Antalya Havalimanına olan yakınlığıdır.

Lara rent a cardan bir araç kiralayarak ulaşımın kolaylığını hissedecek ve Antalya'nın tarihi ve turistik yerlerini kolayca ziyaret edebilirsiniz. Lara'da Rent a car ihtiyaçlarınızı 7/24 web sitemizden ve 0 242 244 53 83 numaralı telefonumuzu arayarak temin edebilirsiniz. Laradan araç rezervasyonu yapacak olan müşterilerimizden ayrıca adrese teslim  ücreti talep edilmemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder