22 Ağustos 2015 Cumartesi

Antalya Filo Kiralama

Globalleşen dünya ekonomisinde, daha hızlı büyümek isteyen çağdaş yönetim anlayışına sahip firma yöneticileri ve firmalar, işletmelerinin faaliyet alanlarına konsantre olarak vakitlerini ve nakit yönetimlerini buraya ayırmaktadırlar. Antalya Filo Kiralama hizmeti veren Arma Rent A Car siz değerli firma yöneticilerinin işlerini kolaylaştırarak, firmanızın çözüm ortağı olmak hedeflerimizden bir tanesidir.
Arma Rent A Car olarak, Antalya Oto Kiralama hizmetindeki bireysel kiralama tecrübesiyle, Antalya Filo Kiralama firmaları içerisinde de kendisine yer edinmiş olan şirketimiz sizlere en iyi hizmeti vererek, firmanızı modern yönetim anlayışının vazgeçilmezi olan filo kiralama hizmeti ile tanışmaya davet etmektedir.
FİLO KİRALAMANIN AVANTAJLARI
1.         Finansal Avantajlar;
            - Kiralama faturalarını gider olarak muhasebeleştirip KDV ve vergi indirimi sağlarsınız.
            - Şirket sermayesini araç alımı yerine kullanmaktansa, firmanızın faaliyet alanında kullanarak nakit avantajı sağlarsınız.
            - Araç değer kaybı ve 2. El araç satışı ile uğraşmazsınız ve bu riskler Arma Rent A Car Filo Kiralama tarafından karşılanır.
            - Bankalar nezdinde kredi limitlerinizi firmanızın faaliyet alanında kullanırsınız.
            - Motorlu taşıt Vergisinden muaf olursunuz.
2.         Sigorta Avantajları; Araç satın almanız durumunda yıllık olarak, zorunlu trafik sigortası ve araç kaskosu önemli meblağlar tutmaktadır. Bu tür giderler ile AntalyaFilo Kiralama
takip ederek sizi ekstra giderlerden kurtarmaktadır.
3.         Bakım Giderleri Avantajları;  Araç markalarına göre araçlar 10-15-20 bin km. aralıklarla periyodik bakımlarına girmektedir. Bu bakımlar araç modeline göre yetkili servis ve Antalya Filo Kiralamanın anlaşmalı olduğu servis noktalarında ücretsiz yaptırılır ve giderleri Arma Rent A Car tarafından karşılanır.
4.         Trafik Cezaları Avantajı; Antalya Filo Kiralama firmanızın yerine trafik cezalarını takip eder ve size aylık rapor olarak sunar. Ayrıca kira sözleşmesinde belirtildiğinde sizin yerinize cezalar tarafımızdan ödenir ve %25 peşin ödeme indirimlerini kaçırmazsınız.
5.         İkame Araç Avantajı; Hasar veya arıza onarımlarının 24 saati aşması durumunda zaman kaybının önlenmesi için araç kullanıcısına ikame araç tahsil edilir. Kaza sonrasında yapılması gerekenler 7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri merkezi tarafından gerçekleştirilir ve hasar ve onarımlarınız tarafımızdan takip edilir.
6.         Lastik Avantajı; Her 50.000 km. de bir 4 mevsim lastiği Antalya FiloKiralama tarafından verilir. Ayrıca kış döneminde kar lastiği ihtiyacı olan bölgelerde ücretsiz kar lastiği şirketimizce temin edilir.

            Yukarıda bahsedilen avantajlar göz önüne alındığında, sizde modern yönetim sistemi anlayışına geçerek firmanızı daha karlı bir konuma getirebilirsiniz. Filo Kiralama ile ilgili detaylı bilgiyi Arma Rent A Car ofisimizden veya 0 242 244 53 83 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder