19 Ağustos 2015 Çarşamba

EXPO 2016 ANTALYA RENT A CAR







Dünya fuarı olarak bilinen expo dünyanın en büyük kültür, tarih ve eğitim olimpiyatıdır. Expo 2016 Antalya, Nisan-Ekim 2016 tarihlerinde altı ay sürecektir. Yerli ve yabancı katılımcılar ile birlikte expo 2016 antlya’yı  8 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenmektedir.  Antalyaexpo 2016 rent a car hizmetini siz değerli ziyaretçilere en kaliteli bir şekilde vermek üzere firmamız hazırlıklarını şimdiden tamamlamaktadır.
            Expo 2016 Antalya rent a car hizmeti almak isteyen değerli katılımcılar ve ziyaretçiler firmamızın son model ve yakıt cimrisi araçlarını en ekonomik fiyatlara www.antalyaarmarentacar.com adresinden beğenip rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
            Antalya Expo 2016 fuarında gerçekleştirilecek faaliyetler; Ülke günler, yerel sergiler, sempozyumlar, paneller,  toplantı ve seminerler, çocuk kongreleri, sahne sanatları ve konserler düzenlenecek olması ulaşımın ne kadar önemli olacağı tartışılamayacak konuma gelmektedir. Sizde bu ulaşım sorununu kolayca çözmek için expo2016 antalya oto kiralama hizmetini en güvenli ve vip hizmet kalitesiyle şirketimizden temin edebilirsiniz.

            Rezervasyonunu yapmış olduğunuz araç,  ister havalimanında, ister otelinizde ister adresinizde size teslim edilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder