4 Ağustos 2015 Salı

ANTALYA LARA RENT A CAR



Antalya Arma Rent A Car, turizm başkenti Antalya ilinin şirin yerleşim yerlerinde biri olan ve bünyesinde çeşitli sosyal aktivitelerin yapıldığı ve alış veriş merkezlerini barındıran Lara’da, Lara rent a car olarak hizmet vermektedir. 

Bu şirin ve günden güne gelişen Antalya’nın Lara semtinde denizin mavimsi güzelliği ile doğanın yeşilliği ön plana çıkmaktır. Lara’da bütçenize uygun küçük veya büyük her bütçeye göre otel, pansiyon ve kiralık evler bulmak mümkündür. Antalyalara rent a car servisinden kiralayacağınız araçlar ile tatilinizi taçlandırıp tatilinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. 
Lararent a car olarak siz değerli misafirlerimize merkez ofisimizden veya adrese ve otele teslim araç kiralama hizmetlerimizi sunmaktayız. Sizde kendinize uygun kiralama seçeneklerinden bir tanesini seçerek, filomuzdan bütçenize uygun dizel araçlarımızı kiralayabilirsiniz. 
Müşteri dostu web sitemiz www.antalyaarmarentacar.com 7/24 hizmetinizdedir. Bize dilerseniz 0 242 244 53 83 veya 0 531 943 27 27 numaralı sitemizden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder